Web Analytics Made Easy - Statcounter

فوق تخصص غدد و متابولیسم با اشاره به اینکه بیماری MPS دائمی و مزمن است و اکثر بافت‌های بدن را درگیر می‌کند، گفت: پیوند مغز استخوان بهترین روش درمانی برای مبتلایان به نوع یک این بیماری محسوب می‌شود. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از انجمن بیماران ام پی اس ایران  محمدرضا علایی، فوق تخصص غدد و متابولیسم درباره بیماری MPS اظهار داشت: این بیماری مزمن و دائمی است که انواع مختلفی همچون ۱،۲،۳،۴،۶،۷،۹ را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود آمار دقیقی در مورد مبتلایان به این بیماری نادر در کشور نداریم، ولی وزارت بهداشت اخیراً اقداماتی در مورد ثبت دقیق آمار این بیماران انجام داده است. البته شایع‌ترین انواع بیماری MPS به ترتیب نوع ۳، ۱ و ۲ است.

این فوق تخصص غدد و متابولیسم با اشاره به این که MPS  انواع خفیف تا شدید دارد، گفت: تمام  انواع بیماری درمان آنزیمی را ندارد و تنها نوع ۱، ۲، ۴ و ۶ درمان آنزیمی برای آن‌ها وجود دارد.

وی بیان داشت: البته این درمان آنزیمی نیز برای مبتلایان معجزه نمی‌کند و تنها مقداری کیفیت زندگی آن‌ها را بهبود بخشیده و علائم بالینی را بهتر می‌کند.

علایی با اشاره به اینکه دارو‌های آنزیمی MPS فوق‌العاده گران است و در کشور تولید نمی‌شود، گفت: این دارو‌ها تحت پوشش بیمه نیست و زمانی که بیمار آنزیم‌های درمانی را دریافت می‌کند حدود ۹۰ درصد آن را وزارت بهداشت پرداخت می‌کند، ولی علی رغم این مسئله حتی برای بیمارانی که در خانواده‌های ثروتمند هستند بسیار گران تمام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: خانواده‌ای که یکی از فرزندان آن‌ها مبتلا به MPS است باید به لحاظ جهش ژنتیکی وضعیت ژنوم آن‌ها بررسی شود و ماه دوم حاملگی نمونه‌ای از ژنتیک جنین تهیه و اگر جهشی در آن وجود داشت والدین اجازه سقط از پزشکی قانونی دریافت کنند.

این فوق تخصص غدد و متابولیسم با بیان اینکه وزارت بهداشت در حال تهیه وضعیت جهش ژنتیکی در تمام بیماران MPS است، گفت: این اقدام بسیار مناسب بوده و از بروز بیشتر این بیماری در میان خانواده‌ها جلوگیری می‌کند.

وی با اشاره به اینکه این بیماری سخت و مزمن است و اکثر بافت‌های بدن را درگیر می‌کند، گفت:  شدیدترین تیپ این بیماری، نوع یک است که  علیرغم استفاده از آنزیم‌های درمانی نتایج چند موثری را ندارند. البته در این افراد می‌توان از پیوند مغز استخوان استفاده کرد و در نوع ۱ این بیماری درمان به روش پیوند مغز استخوان بهتر از استفاده از آنزیم است و این روش درمان به طریق پیوند، قوی‌تر به شمار می‌رود.

لازم بذکر می‌باشد شماره حساب مشترک
 ۰۲۱۵۲۴۱۲۱۴۰۰۷ نزد بانک صادرات و یا شماره کارت ۶۰۳۷۶۹۱۹۸۰۰۶۰۲۰۶ به نام انجمن بیماران ام پی اس ایران جهت همیاری و کمک‌های مردمی و خیرین به بیماران نیازمند معرفی میگردد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیماری MPS کودک بیمار حمایت از کودکان بیماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۴۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار

برای نخستین بار مرکز درمانی بیماری تالاسمی یا کم خونی در ولایت ننگرهار فعالیت خود را آغاز نمود. 

در مراسم افتتاح این مرکز درمانی دکتر محمد حسن غیاثی معین پلان و پالیسی وزارت صحت عامه افغانستان از راه اندازی این مرکز درمانی استقبال نموده و گفت: با تامین امنیت، زمینه خوبی برای سرمایه گذاری در کشور فراهم شده است.

وی از جانب وزارت صحت عامه به مسئولان این مرکز درمانی وعده همکاری داد.

مولوی امین الله شریف رئیس صحت عامه ولایت ننگرهار در حالی که خون خود را به این مرکز درمانی هدیه نمود از جوانان خواست تا برای نجات زندگی کودکان مبتلا به بیماری تالاسمی به صورت رایگان به این مرکز درمانی خون هدیه نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • آیا زالو واقعا می‌تواند درمان کننده باشد؟
  • زالو درمانی؛ انجام بدهیم یا نه؟
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • زالو درمان می‌کند؟
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند