Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران یک فوق تخصص غدد و ‌متابولیسم گفت: ۱۷ هزار میلیارد ریال در کشور هزینه درمان دیابت می‌شود که با درمان بهینه بیماری عوارض ناشی از آن  در دراز مدت کاهش می‌یابد.

مشایخ بخشی عصر امروز در نشست شورای اطلاع رسانی بیمه سلامت که با محوریت "دیابت " در سالن اجتماعات اداره کل سلامت مازندران برگزار شد با اشاره به اینکه این استان رتبه دوم دیابت کشور را دارد، اظهار کرد: شناسایی بیماران دیابتی در دستور کار قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه دیابت هزینه‌های زیادی برای جامعه به دنبال دارد، تصریح کرد: دیابت فاکتورهای خطرناکی دارد که سابقه فامیلی و خانوادگی، افزایش وزن و چاقی، کمی فعالیت‌های فیزیکی، افزایش فشار خون  وچربی خون بالا و افرادی که سابقه تولد نوزاد بالای ۴ کیلو را داشتند، از جمله این فاکتورها است.

این فوق تخصص غدد ومتابولیسم با اشاره به اینکه موارد مهم و پای‌هه‌ای در بروز دیابت از جمله بی‌تحرکی و استرس نقش کلیدی دارد، گفت: عدم کنترل قند مطلوب این مهم را تشدید کرده و برای درمان بیمار دیابتی کنترل وزن، استفاده دارویی مناسب با کیفیت و اثر بخشی بیشتر مورد تاکید است.

بخشی با بیان اینکه داروهای گیاهی نیز در برخی موارد کنترل دیابت اثر گذار بوده خاطرنشان کرد: گزنه و دارچین از داروهای گیاهی مثمر ثمر است اما برخی بیماران به این داروها جواب نمی‌دهند و باید در کنار آن طب نوین قرار گیرد.

وی ادامه داد: در خانم‌ها به دلیل فعالیت کم فیزیکی و افزایش وزن دیابت میزان فراوانی بیشتری دارد اما به لحاظ  آماری تفاوت چندانی بین مرد و زن دیده نشده است.

این فوق تخصص غدد ومتابولیسم در مورد نقش استرس درافزایش دیابت افزود :درهنگام عصبانیت و استرس هرمون‌های است که قند خون را بالا می‌برد و ازین رو داشتن آرامش به روند کنترل بیماری کمک خواهد کرد.

بخشی درمورد داروی دیابت خارجی و داخلی و نحوه مصرف آن تاکید کرد: قرص متفورمین عامل کاهش قند خون است و به همراه غذا و بین غذا باید مصرف شود و البته داروهای متفورمین خارجی اثر گذاری بیشتری داشته اما تا۹۵ درصد داروهای ایرانی پاسخگوی  دیابت است و در این راستا سهمیه بندی داروها برای استان‌ها در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه حدود ۷ درصد خانم‌های باردار دچار دیابت هستند، تصریح کرد: شیوع دیابت نوع یک از همان ابتدا فرد دچار دیابت می‌شود وباید انسولین تزریق کند اما در  دیابت نوع ۲ بعد از ۴۰ سالگی با کم تحرکی به دیابت دچار می‌شوند.

این فوق تخصص غدد ومتابولیسم ادامه داد: بیماری‌های مزمن باید با اصلاح سبک زندکی باید کنترل شود و درمان صد درصدی ندارد و فرد دیابتی ۱۰ سال عمر کمتری نسبت به افراد عادی دارند.

بخشی یادآور شد: میزان قند نرمال زیر ۱۰۰ است و قند خون ۳ ماهه زیر ۵۷ درصد و نرمال بالاتر از ۶ و نیم دیابت دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بيمه سلامت دیابت رژیم غذایی دیابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۵۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی

به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما ،شهروند خبرنگار ما در پیامی گفته در یکی از مراکز ناباروری هزینه یک بخش از درمان بیش از دو برابر نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

او خواستار رسیدگی مسئولان شده است.

جباری ، سرپرست مرکز جوانی جمعیت و سلامت خانواده وزارت بهداشت درباره درمان ناباروری  گفته :  پیش از ابلاغ قانون جوانی جمعیت، پوشش درمان ناباروری کامل نبود اما اکنون در بخش دولتی پوشش به ۹۰ درصد رسیده است. .

جباری  با اشاره به وجود ۸۰ مرکز درمان ناباروری  در کشور، افزود: برخی محدودیت‌ها از اقلام دارویی تحت پوشش نیز برداشته شده و برخی اقلام خدمتی جدید نیز اضافه شده است.

 

متن پیام شهروندخبرنگار ما:

من چند سال  است به دلیل ناباروی به یک مرکز درمان ناباروری مراجعه میکنم ولی متاسفانه امسال خیلی قیمتها رو افزایش دادند مثلا در یکی از مراحل آی وی اف (IVF) ،  تعرفه پارسال بین ۶ تا ۸ میلیون بود ولی امسال ۲۰ میلیون   کردند. لطفا رسیدگی کنید.

دیگر خبرها

  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی
  • حس خوب حمایت
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • ۱.۶ میلیارد ریال بسته معیشتی در شاهرود توزیع شد
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • شاهرودی‌ها بیش از ۲۰ میلیارد ریال صدقه پرداخت کردند
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • بازگشت ۸۵ میلیون ریال به حساب زائران حج
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی