Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- منشادی فوق تخصص بیماری‌های غدد درون ریز و متابولیسم به تشریح عوارض بلوغ زودرس در دختران و پسران پرداخته و گفت: اگر کودک بلوغ زودرس داشته و به این نتیجه برسیم که رسیم قد مطلوبی نخواهد داشت به طور حتم اقدامات مداخله گرانه آغاز خواهد شد. تاریخ انتشار: 12:27 - 29 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۷۵۶۰

سید حسین دهقان منشادی فوق تخصص بیماری‌های غدد درون ریز و متابولیسم در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، با بیان اینکه بلوغ دوره گذار از کودکی به بزرگسالی است، گفت: معمولا در ۹۵ درصد موارد در دنیا بلوغ در دختران بین ۱۰ تا ۱۱ سالگی و در پسران بین ۱۱ تا ۱۲ سالگی آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر اینکه کل سن بلوغ در دختران بین ۲.۵ تا ۳ سال و تا زمان شروع عادت ماهیانه به طول می‌انجامد، افزود: این زمان در پسر‌ها معمولا ۴ تا ۴.۵ سال از شروع تغییرات در ناحیه تناسلی، مردانه شدن صدا و رویش مو در صورت رخ می‌دهد.


این فوق تخصص بیماری‌های غدد درون ریز و متابولیسم با اشاره به چند و، چون مداخله در رشد کودکان، تصریح کرد: با توجه به اینکه عمده دلیل کوتاهی قد شروع بلوغ زودرس است از این رو بررسی وضعیت هورمون رشد در دختر‌ها ۸ سالگی و برای پسر‌ها ۱۲ سالگی صورت می‌گیرد.

هورمون رشد تکامل اعضای بدن را پیگیری می کند


وی با بیان اینکه هورمون رشد در کودکان و نوجوانان رشد عرضی و قدی به همراه خواهد داشت، گفت: این هورمون همچنین باعث تکامل قلب، ریه و سایر اعضای بدن می‌شود و همچنین بعد از سی سالگی نقش ترمیم کنندگی خواهد داشت.


دهقان منشادی با تاکید بر اینکه افرادی که میزان چربی دور شکم بیشتری دارند از میزان هورمون رشد کمتری برخوردار هستند، افزود: در سیاه پوستان دختر قبل ۶ سالگی و در دختران سفید پوست قبل از ۷ سالگی بلوغ آغار می‌شود.


وی با اشاره به علایم بلوغ زودرس در دختران و پسران، تصریح کرد: رویش جوانه سینه در دختران و تغییرات بیضه قبلا از ۹ سالگی در پسران از نشانه‌های اولیه بلوغ است.


این فوق تخصص بیماری‌های غدد درون ریز و متابولیسم در پاسخ به این سوال که چه زمانی خانواده‌ها باید از بلوغ زودرس فرزندان خود نگران شوند، گفت: تنها چیزی که در بلوغ زودرس ما را نگران می‌کند کوتاه شدن قد نهایی کودک است که در این رابطه البته باید شرایط متناسب با نژاد، ژنتیک و محیط جغرافیایی رشد او در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: تکذیب واژگونی آمبولانس به علت سرعت زیاد/آمبولانس‌ها تابع مقررات تردد می‌کنند


وی ادامه داد: اگر کودک بلوغ زودرس داشته و به این نتیجه برسیم که رسیم قد مطلوبی نخواهد داشت به طور حتم اقدامات مداخله گرانه آغاز خواهد شد.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بلوغ غدد درون ریز هورمون رشد بلوغ زودرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۲۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون ورود دختران به دوره مامایی در شمال افغانستان

وزارت مهاجرین حکومت طالبان اعلام کرد بیش از ۲۰۰ نفر از دختران در آزمون دوره مامایی در ولایت قندوز در شمال افغانستان شرکت کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، وزارت مهاجرین حکومت طالبان با انتشار اطلاعیه‌ای اظهار داشت 234 نفر از دختران در آزمون دوره سه ساله مامایی در ولایت قندوز شرکت کردند که از این میان 80 نفر پذیرفته خواهند شد.

اطلاعیه افزود هزینه آموزش این دوره را دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل پرداخت می‌کند.

وزارت بهداشت حکومت طالبان اسفندماه سال گذشته در نامه‌ای از ریاست‌های این وزارتخانه در ولایت‌های مختلف افغانستان خواست تا روند پذیرش دختران فارغ‌التحصیل از دبیرستان را به دانشکده‌های پزشکی آغاز کنند.

اولین پاسخ رسمی طالبان به چرایی تعلیق تحصیل دخترانمعاون سیاسی وزارت خارجه افغانستان: در تلاشیم شرایط ادامه تحصیل دختران فراهم شودآمادگی دانشگاههای ایران برای تحصیل دختران افغانستانی

خبرگزاری دولتی «باختر» گزارش داده بود روند پذیرش دختران در دانشکده‌های پزشکی دولتی در ولایت‌های کاپیسا، پروان، پنجشیر، میدان وردک، غزنی، پکتیکا، لوگر، خوست، بدخشان، بامیان و پکتیا آغاز شده است.

پیش از این نیز «قلندر عباد» وزیر بهداشت حکومت طالبان گفته بود افغانستان با کمبود پزشک زن مواجه است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون ورود دختران به دوره مامایی در شمال افغانستان
  • تاثیر مستقیم میکروپلاستیک‌ها بر تغییر هورمون و جنسیت جنین
  • آغاز برنامه‌های «تا صد سالگی باستانی پاریزی»
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • کودکان را از آغوش محروم نکنید/ رابطه بغل کردن با سلامت جسم و روان
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • زنان در چه سنی دیگر توانایی باروری نخواهند داشت؟
  • یک عامل مهم ابتلا به یائسگی زودرس
  • آخرین اقدامات برای جلوگیری از ورود تروریست ها به ایران از پاکستان
  • آغاز رویداد دختران ایران زمین